Long Beauty Curls Hair Shampoo, është një produkt i veçantë i cili përdor kolagjen për të trajtuar flokët kaçurrela. Kjo formulë unike zbut dhe lehtëson flokët, ndërkohë që u jep atyre një shkëlqim natyral.

Përdorimi i këtij produkti është i thjeshtë. Fillimisht, aplikoni shampon në flokët e lagur dhe masazhoni lehtësisht për disa minuta. Pastaj, shplani flokët me ujë të ngrohtë për të hequr shampon plotësisht.

Kjo shampo është e veçantë sepse është projektuar specifikisht për flokët me bukle të gjatë dhe të bukura. Përbërësit e tij të veçantë janë zgjedhur me kujdes për të bërë që flokët të jenë të butë dhe të lehtë për tu krehur.

Jeni ne kerkim te një produkt të shkëlqyeshëm për të trajtuar flokët tuaj kaçurrela? Long Beauty Curls Hair Shampoo është zgjedhja e duhur për ju. Përfitoni nga përbërësit e veçantë dhe ndjeni diferencën në shëndetin dhe pamjen e flokëve tuaj. Përdorimi i rregullt i kesaj shampoje do të ndihmojë në mbajtjen e flokëve tuaj të shëndetshëm dhe të bukur për një kohë të gjatë.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, Curls Hair Shampoo, 1L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty Curls Hair Shampoo shampo per kacurrela curls-hair-shampo
LongBeauty, Curls Hair Shampoo, 1L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock