Long Beauty Bamboo Marrow Mask, për flokët me bambu është një trajtim ideal për flokët që lahen shpesh ose i nënshtrohen trajtimeve teknike. Ekstraktet e bimëve që përmban maska i sigurojnë flokëve fortësi,shkëlqim dhe butësi.

Përdorimi:

Pas përdorimit të shampos Bamboo Marrow Shampoo, aplikoni maskën në flokët e lagur dhe masazhoni lehtësisht flokët për disa minuta. Më pas, shplani me ujë të ngrohtë për një përvojë më të mirë.

Kjo maskë bambu ka përbërës natyralë si ekstrakti i mollës, ekstrakti i bambusë dhe proteina të keratinës. Keto ekstrakte ndihmojnë në rikthimin dhe rritjen e flokëve të dëmtuar.

Për të arritur rezultate maksimale, rekomandohet që maskën ta përdorni dy herë në javë. Kjo maskë e shkëlqyeshme jo vetëm që do t’ju japë flokë të shëndetshëm, por gjithashtu do t’ju japë një aromë të këndshme të mollës së freskët.

Me këtë maskë të lehtë për përdorim, flokët tuaj do të duken tërheqëse. Nese jeni ne kerkim te nje maske qe do bej floket tuaj te duken terheqes duket te provoni Bamboo Marrow.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, Bamboo Marrow Mask, 1L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty Bamboo Marrow Mask
LongBeauty, Bamboo Marrow Mask, 1L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock