Long Beauty After Color Shampoo, është produkt i veçantë. Shampo e projetkuar për flokët e lyer me pehash, që ndihmon në mirëmbajtjen dhe ruajtjen e ngjyrës së flokut. Formula e saj e përbërë nga antioksidantë të fuqishëm, ndihmon në mbrojtjen e ngjyrës dhe përmirëson shëndetin e flokëve. Përdorimi i rregullt i shampos do t’ju japë flokëve tuaj vitalitet, shkëlqim dhe jetëgjatësi.

Kjo formulë unike e shampos Long Beauty After Color është zhvilluar për të ndihmuar në ruajtjen e ngjyrës së flokëve të lyer me pehash. Antioksidantët në këtë produkt janë thelbësorë për të mbrojtur flokët nga ndikimi i faktorëve të dëmshëm si p.sh. dielli, produktet kimike dhe mjedisi.

Për të përdorur këtë produkt, thjesht aplikoni një sasi të vogël të shampos në flokë dhe masazhojeni mirë. Pastaj lani floket me ujë të ngrohtë. Përsëriteni këtë proces nëse është e nevojshme.

Shampo Long Beauty After Color është zgjidhja e përsosur për ata që duan të ruajnë ngjyrën e flokëve të tyre të lyer me pehash. Përdorni këtë shampo rregullisht për të mbajtur flokët tuaj të shëndetshëm dhe të bukur për një kohë të gjatë.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, After Color Shampoo, 1 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty After Color Shampoo
LongBeauty, After Color Shampoo, 1 L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock