Layrite Supershine Cream shkelqim i larte per nje pamje te llustruar!
Arritni shkëlqim të lartë, duke i dhënë formë një mbajtjeje gjatë gjithë ditës me këtë krem ​​stilues që funksionon lehtësisht në flokë. Krijoni pamje të drejtë, të hijshme ose përdorni si një shtresë të sipërme për shkëlqim shtesë. E shkëlqyeshme për flokë të hollë deri mesatarë të trashë, me gjatësi të shkurtër deri në mesatare, pamje të drejtë dhe të hijshme.
Funksionon më së miri për këto lloje flokësh:
Flokë të imët deri në trashësi mesatare
Gjatesite e shkurtra deri te mesme

Punon më së miri për këto pamje:
Pamje e drejtë e lëmuar
Lëshon flokët për një pamje të drejtë/të lagur me shkëlqim të lartë

Përbërësit kryesorë:
Lanolina me prejardhje natyrale. Ofron shkëlqim dhe teksturë të lartë, duke i kondicionuar flokët.

Këshilla nga Barber Profesionist:
Përdoreni në kombinim me Original ose Superhold dhe mbulojeni si një shtresë të sipërme për të maksimizuar shkëlqimin. Funksionon jashtëzakonisht në flokë super kaçurrelë që janë natyralisht shumë të thatë dhe me mungesë lagështie. Funksionon shkëlqyeshëm nëse duhet të vishni një kapelë ose helmetë, ri-stiloni në sekonda me asgjë përveç duarve, pa ujë ose krehër të nevojshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Layrite Supershine Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layrite-Deluxe-Supershine-Cream
Layrite Supershine Cream
2,500 L
Rated 0 out of 5

In stock