Layrite Cement Clay – Mbajtje e Fortë me Përfundim të Pastër Mat për Flokë të Ndryshëm

Përshkrimi i Produktit:

 • Mbajtje e Fortë dhe Përfundim të Shkëlqyeshëm Mat
 • Balte Stiluese me Qëndrueshmëri të Lartë dhe Përfundim të Pastër Mat
 • Lehtësisht Shplahet me Ujë
 • Mbajtje e Pabesueshme Gjatë Gjithë Ditës pa Rënduar Flokët
 • I Jep Trashesi dhe Teksture Flokëve
 • Perfundim i Pastër Mat dhe Ripërpunueshëm
 • Aromë të Butë Krem Sode

Përdorimi i Produktit:

 • Përshtatet për Flokë të Imët deri në Trashësi Mesatare dhe Gjatesite të Shkurtra deri te Mesme
 • Përshtatet për Pamje të Çrregullt ose të Thata të Strukturuar

Përbërësit Kryesorë:

 • Kombinim Unik i Mineraleve dhe Bimëve si Ozokerite, Tribehenin, Lanolin dhe Cera Alba

Këshilla nga Barberi Profesionist:

 • Kontrollon Elektrizimin dhe Jep Definicion dhe Ndarje kur Ngrohet dhe Aplikohet Lehtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Layrite Cement Clay”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layrite-Deluxe-Cement-Clay
Layrite Cement Clay
2,500 L
Rated 0 out of 5

In stock