Notat e gjalla dhe sensualiteti i Lady MILLION shprehen në spray tonë deodorant Lady MILLION. Përjetoni freskinë dhe rehatinë e fundit me këtë deodorant të parfumuar, duke zgjatur varësinë e mprehtë ndaj aromave delikate të luleve të pyllit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lady Million Deodorant Spray 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lady-Million-Paco-Rabanne-Deodorant-Spray-150-ml
Lady Million Deodorant Spray 150 ml
4,900 L

In stock