Kreher flokesh Denman D85 është një produkt shumë i butë dhe siguron stilime të kontrolluara dhe komoditet maksimal. Ky produkt është i përshtatshëm për tharjen e shpejtë të flokëve, për stilime me tharëse dhe për flokë të drejtë dhe të gjatë.

Për mirembajtjen e kreherit, është e rëndësishme që ta lajme atë me ujë të ngrohtë dhe sapun. Pastaj, duhet ta shpëlajmë dhe ta lëmë të thahet, duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

Krëhëri Denman D85 është prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar. Ky produkt është ideal për përdorim në shtëpi ose në ambiente të profesionistëve të kësaj fushe.

Përdorimi i krëhërit D85 është shumë i thjeshtë dhe mund të bëhet nga kushdo. Me këtë produkt, mund të krijoni stile të ndryshme flokësh, siç janë flokët e drejtë, të këndshëm, të lëmuar dhe shumë të tjera.

Nëse jeni në kërkim të një krëhëri të butë dhe efektiv, Denman D85 është zgjedhja e duhur për ju. Mos hezitoni të provoni këtë produkt dhe të gjeni stilin e duhur për flokët tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Denman D85”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

kreher flokesh denman d85
Denman D85
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock