Kreher flokesh Denman D84 është një produkt i shkëlqyeshëm për stilim dhe kujdes të flokëve. Ky kreher është i veçantë për shkak të aftësisë së tij për të ofruar stilime të kontrolluara dhe komoditet maksimal. Nëse jeni duke kërkuar një kreher të përshtatshëm për tharjen e shpejtë të flokëve, stilim me tharëse dhe flokë të drejtë, D84 është zgjedhja e duhur për ju.

Ky kreher ka një gjatësi prej 210 mm dhe një gjerësi prej 58 mm. Eshte i përshtatshëm për përdorim në çdo lloj floku. Për mirembajtjen e kreherit, lajeni kreherin me ujë të ngrohtë me sapun dhe pastaj shpëlajeni me kujdes. Lejoni kreherin të thahet në mënyrë natyrale duke shmangur nxehtësinë dhe rrezet e diellit.

Krëhëri Denman D84 është një produkt që prodhohet në Mbretërinë e Bashkuar. Gjithashtu ofron një shkëlqim të jashtëzakonshëm për flokët tuaj. Nëse jeni duke kërkuar një kreher të cilin mund ta përdorni me besim dhe që siguron një stil të mahnitshëm për flokët tuaj, D84 është zgjedhja e duhur për ju.

Made in The United Kingdom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Denman D84”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

kreher flokesh denman d84
Denman D84
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock