Kiepe Booster Professional Hair Trimmer është makina e re profesionale e rrojes nga familja Kiepe e krijuar për t’i dhënë formë stilit tuaj lehtësisht dhe fleksibël për rezultate të shkelqyera.

TEKNOLOGJIA INNOVATIVE E TEHUT

Makina e rrojes Booster përmban teknologji inovative, e krijuar për të kapur dhe prerë të gjitha llojet e flokëve, edhe kur tehet tradicionale dështojnë.

Çeliqet më të mira të veshura me grafit e bëjnë këtë teh fleksibël dhe të qëndrueshme (500 herë më të qëndrueshme se tehet tradicionale), duke reduktuar mbinxehjen.

Hapësirat e vogla brenda teheve veprojnë si zhytës të nxehtësisë duke lejuar që tehet të jenë gjithmonë “të ftohta”

MOTORI ME PERFORMANCË TË LARTË

Motori magnetik me shpejtësi të lartë, me 10.000 goditje në minutë. Ky motor garanton performancë të lartë prerje edhe në floke të trashë.

Ndryshe nga makinat e rrojes tradicionalë, Booster Trimmer nuk përjeton rënie të shpejtësisë, fuqia dhe lëvizja e tehut mbahen konstante për rezultate të qëndrueshme, precize dhe uniforme.

Fuqia e lartë mbahet konstante derisa bateria të mbarojë.

KREHËRAT PROFESIONALE

Perfshihen 3 krehëra me gjatësi të ndryshme prerjeje (1.5mm/4.5mm/6mm)

PËRPARËSITË E BOOSTER

Dizajni ergonomik, struktura e lehtë dhe e hollë për të përmbushur çdo nevojë rruajtje, Sistemi i rregullimit të shpejtë për vendosjen e menjëhershme të kreherave të ndryshme të prerjes edhe kur mjeti është në veprim.

Bateri litium-jon jashtëzakonisht e qëndrueshme. Mundesi perdorimi me dhe pa kabllo, baze karikimi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kiepe Booster Professional Hair Trimmer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiepe-Booster-Pro-Hair-Trimmer
Kiepe Booster Professional Hair Trimmer
10,000 L
Rated 0 out of 5

In stock