Kiepe Booster Professional Hair Clipper është makina qethese e re profesionale e flokëve nga familja Kiepe e krijuar për t’i dhënë formë stilit tuaj lehtësisht dhe fleksibël për rezultate të shkëlqyera.

TEKNOLOGJIA INNOVATIVE E TEHUT

Makina e qethjes Booster përmban teknologji inovative, e krijuar për të kapur dhe prerë të gjitha llojet e flokëve, edhe kur tehet tradicionale dështojnë.

Çeliqet më të mira të veshura me grafit e bëjnë këtë teh fleksibël dhe jetëgjatë (500 herë më të qëndrueshme se tehet tradicionale), duke reduktuar mbinxehjen

Hapësirat e vogla brenda teheve veprojnë si zhytës të nxehtësisë duke lejuar që tehet të jenë gjithmonë “të ftohta”

MOTORI ME PERFORMANCË TË LARTË

Motori magnetik me shpejtësi të lartë, me 10.000 goditje në minutë. Ky motor garanton performancë të lartë prerje edhe në flokë të trashë.

Ndryshe nga makinat tradicionalë, makina Booster nuk përjeton rënie të shpejtësisë, fuqia dhe lëvizja e tehut mbahen konstante për rezultate prerjeje të qëndrueshme, precize dhe uniforme.

Fuqia e lartë e makines eshte konstante derisa bateria të mbarojë.

KREHËRËT PROFESIONALE

Ne kuti perfshihen 10 krehëra me gjatësi prerjeje të ndryshme (1.5mm, 3mm, 4.5mm, 6mm, 10mm, 13mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm).

PËRPARËSITË E BOOSTER

Dizajni ergonomik, struktura e lehtë dhe e hollë për të përmbushur çdo nevojë qethje dhe rruajtje, Sistemi i rregullimit të shpejtë për vendosjen e menjëhershme të kreherave të ndryshme të prerjes edhe kur makina është në punim.

Bateri litium-jon jashtëzakonisht e qëndrueshme. Mundesi perdorimi me dhe pa kabllo, baze karikimi.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kiepe Booster Professional Hair Clipper”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kiepe-Booster-Pro-Hair-Clipper
Kiepe Booster Professional Hair Clipper
10,500 L
Rated 0 out of 5

In stock