Kacurrela te bukura me Denman D3. Krëhëri më i shitur i linjës Denman është modeli D3 me 7 rreshta. Denman Brush D3 është i përsosur për flokë kacurrela dhe për realizimin e stilimeve të vështira. Krëhëri mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharëse.

Specifikimet teknike te khererit:

Gjatësia e furçës: 200 mm

Gjerësia e furçës: 35 mm

Mirëmbajtja e produktit: Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

Nëse jeni duke kërkuar një krëhër që mund të përdoret për stilime të ndryshme të flokëve, atëherë Denman D3 është zgjedhja e duhur për ju. Me 7 rreshta dhe gjerësi prej 35 mm, krëhëri është i përshtatshëm për flokë kacurrela dhe stilime të ndryshme. Gjatësia prej 200 mm e bën krëhërin të lehtë për tu manipuluar dhe të sigurojë që secili qime të fiksohet në vendin e duhur.

Për të mbajtur krëhërin në kushtet më të mira, është e rëndësishme që ta laheni atë me ujë të ngrohtë dhe sapun. Pas shpëlarjes, lëreni krëhërin të thahet në mënyrë natyrale, duke shmangur nxehtësinë dhe rrezet e diellit. Krëhëri është prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar dhe është një zgjedhje e shkëlqyeshme për stilistët e flokëve dhe personat që duan të krijojnë stile të ndryshme me flokët e tyre.

Made in The United Kingdom.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Denman D3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

kacurrela denman d3
Denman D3
1,200 L
Rated 0 out of 5

In stock