Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Deodorant Natural Spray 150 ml është një zgjedhje e shkëlqyer për të mbrojtur veten nga djersa dhe erërat e pakëndshme. Ofron mbrojtje gjatë gjithë ditës. Aplikuar me gjallëri atletike, kjo përbërje ofron një ndjesi të freskët dhe të rehatshme. Ju ndihmon në përmirësimin e vetëbesimit dhe në përfundimin me sukses të çdo sfide ballë për ballë.

Ky deodorant natural është bërë pa alkool dhe siguron një mbrojtje afatgjatë. Eshtë një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të ndjehen të sigurt dhe të freskët gjatë gjithë ditës. Për të siguruar një përshtatje perfekte dhe një ndjesi të mrekullueshme të freskët, rekomandojmë aplikimin e këtij deodoranti pas dushit.

Me Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Deodorant Natural Spray 150 ml, ju do të ndjeheni të sigurt dhe të freskët gjatë gjithë ditës. Ju do përballeni me besim çdo sfidë që ju vjen përpara. Do jeni të gatshëm për të arritur qëllimet tuaja dhe për të mbajtur një imazh të përkryer në çdo situatë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Deodorant Natural Spray 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jean-Paul-Gaultier-Pour-Homme-Deodorant-Natural-Spray
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Deodorant Natural Spray 150 ml
5,500 L
Rated 0 out of 5

In stock