Jean Paul Gaultier Le Male Deodorant Natural Spray 150 ml është një zgjedhje e shkëlqyeshme për mbrojtjen efektive dhe afatgjatë nga djersitja. Kjo aromë Le Male ofron një formulë të këndshme, e lehtë dhe jo irrituese që është e butë për lëkurën. Ky deodorant është i përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë dites. Deodoranti do të mbajë lëkurën tuaj të freskët dhe të thatë për një kohë të gjatë.

Formulimi i këtij deodoranti përmban ekstrakte natyrale që ndihmojnë në luftimin e baktereve të ndryshme që mund të shkaktojnë aromën e padëshirueshme. Kjo formulë e këndshme nuk do të dëmtojë lëkurën tuaj. Do mbrojë dhe do te zvogëlojë djersitjen e tepërt. Me Le Male Deodorant Natural Spray, nuk do të ndiheni të pikëlluar dhe të pasigurt në lidhje me aromën tuaj.

Ky deodorant ka një aromë të mrekullueshme që do të bëjë që çdo ditë të jetë një aventurë aromatike. Me aromën Le Male, nuk do të keni nevojë për deodorantë të tjerë. Përdorimi i këtij deodoranti është i thjeshtë dhe i shpejtë, dhe do të jep rezultate të menjëhershme. Nëse jeni duke kërkuar një zgjidhje efektive dhe afatgjatë për transpirimin e tepërt, Jean Paul Gaultier Le Male Deodorant Natural Spray 150 ml është zgjedhja e duhur për ju.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jean Paul Gaultier Le Male Deodorant Natural Spray 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jean-Paul-Gaultier-Le-Deodorant-Natural-Spray-150-ml
Jean Paul Gaultier Le Male Deodorant Natural Spray 150 ml
4,900 L
Rated 0 out of 5

In stock