Shampo Intra organike për floke bionde. Eshtë një zgjedhje e shkëlqyeshme për të kujdesur për flokët e ndritshëm. Kamomili dhe mjalti si pjesë të saj kryesore ndihmojnë në rigjenerimin e flokëve. Ky produkt është i pasur me 98% ingredientë natyralë. Një zgjedhje e preferuar për ata që dëshirojnë të përdorin produkte të natyrale për kujdesin e flokëve.

Përdorimi i kësaj shampoje është shumë i thjeshtë. Fillimisht, aplikoni shampon në flokët e lagur dhe masazhoni me delikates deri sa të shfaqet një shkumë e butë. Ky masazh ndihmon në aktivizimin e qarkullimit të gjakut. Gjithashtu ndihmon që produkti të veprojë më mirë te floku. Pastaj, shplajeni shampon me shumë ujë për të larguar të gjithë produktin nga flokët.

Ky produkt i veçantë është i krijuar veçanërisht për flokët biondë, duke ofruar kujdes të specializuar për këtë ngjyrë floku. Kamomili është një bimë natyrale që njihet për efektin e tij të qetësueshëm dhe ndihmon në reduktimin e irritimeve të fibres së flokut. Ndërsa, mjalti është një burim i pasur me antioksidantë dhe ndihmon floket te rigjenerohen. Floket ndjehen të shëndetshme dhe të fortë.

Përdorimi i kësaj shampoje është një mënyrë e shkëlqyeshme për të kujdesur për flokët tuaj biondë, duke u bazuar në natyrën dhe ndihmën e bimëve të ndryshme të përfshira në formulën e saj. Përdorni këtë produkt të natyrshëm për të ndihmuar flokët tuaj të shkelqejne dhe të përfitojnë kujdesin më të mirë të mundshëm, pa përdorur kimikate të dëmshme.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Intra, Shampoo Blonde Hair, 250 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shampo per floke bionde
Intra, Shampoo Blonde Hair, 250 ml
700 L
Rated 0 out of 5

In stock