Balsam organik Intra për floke delikat është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të kujdesur për flokët tuaj në mënyrë natyrale. Ky balsam është i pasur me aloe vera dhe mollë jeshile. Keto ingredient ndihmojnë në zbutjen dhe ushqimin e flokëve tuaj. Përmbajtja e ingredienteve është 98% natyrale.

Pas përdorimit të balsamit Intra, flokët tuaj do të ndihen më të buta dhe më lehta për t’u krehur. Përdorimi është shumë i thjeshtë. Pas aplikimit të shampos Intra, Shampoo Delicate Hair, 250 ml, aplikoni balsamin në flokët e lagur. Mbajeni për disa minuta për të lejuar efektet e tij të shkëlqyera të veprojnë. Pastaj, thjesht shplani flokët tuaj dhe ndjeni ndryshimin e frytshëm.

Përveç kujdesit të natyrshëm për flokët tuaj, balsami gjithashtu ndihmon në uljen e dëmtimeve ndaj ndotjeve te mjedisit dhe lehtëson qëndrueshmërinë e tyre. Produkti është krijuar me kujdes për t’u përshtatur nevojave të flokëve të ndjeshëm. Gjithashtu të ofrojë një zgjidhje të natyrshme për kujdesin e flokëve tuaj.

Zgjidhni balsamin organik Intra për flokë delikat dhe ndjeni frytet e një produkti të cilësisë së lartë që përdor 98% ingredientë natyral. Shijoni flokët tuaj të buta, të lehta për tu krehur dhe të kujdesur në mënyrë natyrale. Përdorni balsamin në rutinën tuaj të kujdesit të flokëve dhe përfitoni nga avantazhet e një produkti të ndjeshëm ndaj mjedisit dhe të cilësisë së garantuar. Aplikoni balsamin Intra për flokë delikat dhe ndjeni ndryshimin që ka për të ofruar!

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Intra, Moisturising Organic Conditioner, 250 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

balsam per floke delikat
Intra, Moisturising Organic Conditioner, 250 ml
800 L
Rated 0 out of 5

In stock