Intra është një maske bio për floke të lyer dhe të trajtuar. Eshtë krijuar duke kombinuar përfitimet e shegës me gojin. Ky produkt përmban 98% ingredientë natyralë që ndihmojnë në ruajtjen e ngjyrës së flokëve dhe i japin shkëlqim atyre. Në veçanti, kjo maskë është e përshtatshme për çdo lloj floku të lyer.

Përdorimi i kësaj maske është shumë i lehtë. Pas aolikimit te shampos, aplikojeni maskën në flokët e lagur dhe mbajeni për 5-8 minuta. Më pas, shplani flokët me ujë për të hequr maskën. Kjo rutinë e thjeshtë do t’ju ndihmojë të përfitoni nga përfitimet e kësaj maske të veçantë për flokët tuaj të lyer dhe të trajtuar.

Ky produkt është i veçantë për shkak të përmbajtjes së lartë të ingredientëve natyralë. Mungesa e substancave kimike të dëmshme e bën atë një zgjedhje të preferuar për ata që kërkojnë produkte të natyrshme për kujdesin e flokëve të tyre.

Përveç kujdesit të garantuar për flokët tuaj, Intra ofron edhe rezultate të dukshme. Flokët tuaj do të ndryshojnë pozitivisht, duke fituar një shkëlqim të shëndetshëm dhe një ngjyrë të konsiderueshme më të qëndrueshme. Kjo maskë është zgjedhja e duhur për të ruajtur pamjen dhe shëndetin e flokëve të lyer dhe të trajtuar.

Për të përfituar maksimumin nga ky produkt i shkëlqyeshëm, rekomandojmë ta përdorni me shampon Intra Coloured & Treated Hair. Aplikimi i rregullt i kësaj maske do të sjellë rezultate të kënaqshme dhe do t’ju ndihmojë të ruani pamjen dhe shëndetin e flokëve tuaj të lyer.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Intra, Color Protective Bio Mask, 250 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intra, Color Protective Bio Mask, 250 ml
800 L
Rated 0 out of 5

In stock