Gucci Flora Gorgeous Gardenia, seti perfshin nje EDP 50 ml dhe nje parfum travel size 10 ml.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum nga Gucci është një aromë me lule për femra. Kjo është një aromë e re. Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum u lançua në vitin 2021. Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum u krijua nga Honorine Blanc dhe Alberto Morillas. Notat kryesore janë lule dardha, manaferrat e kuqe dhe mandarina italiane. Notat e mesme janë Gardenia, Jasemini dhe Frangipani; notat bazë janë sheqer kaf dhe Patchouli.

Parfumi Flora Gorgeous Gardenia:

Rilançon me një Ujë Parfumi të ri që zbulon një shprehje më të përqendruar të Ujërave të Tualetit origjinal. Një nënshkrim i gëzueshëm me lule, aroma ndërtohet rreth lules Gardenia. Admiruar që nga agimi i kohës për shkëlqimin e saj dhe që thuhet se përdoret në eliksire dhe ilaçe magjike. Duke marrë frymëzim nga kjo legjendë dhe ideja e fuqisë së saj mistike, nota e mrekullueshme White Gardenia është e përzier me Jasmine Grandiflorum Absolute diellore. Nënshkrimi modern i luleve prezantohet nga një akorde gazmore e luleve të dardhës. Kjo lule inkurajon përdoruesit të shpërthejnë nga gëzimi, ndërsa një prekje e akordit të sheqerit kafe i shton një ëmbëlsi delikate silazhit të saj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gucci Flora Gorgeous Gardenia Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gucci-Flora-Gorgeous-Gardenia-Set
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Set
14,000 L
Rated 0 out of 5

In stock