Gammapiu Golden Gun eshte nje makine qethje profesionale.

  • Makine qethese profesionale Golden GUN me motor magnetik
  • Teh “Taper” 45 mm në DLC Black Diamond Carbon me butësi të lartë
  • 3 leva të personalizueshme: 2 për sistemin e klikimeve ose 1 për stilin e lirë
  • Motori me 10’000 RPM, mikroçip i rritur për një rritje në çift rrotullues dhe fuqi
  • Rregullim i lehtë i tehut me opsionin zero gap për përfundimin e zbehjes se qethjes sa me imet
  • Bateria litium: 120 minuta autonomi me 105 minuta karikim të shpejtë
  • Mbështetje e rregullt ose Stretch e tehut, për të personalizuar goditjen e shkurtër ose të gjatë.
  • Set me 5 krehër me magnet, 1.5 deri ne 13 mm
  • Vitrina e koleksionueshme e përfshirë në paketë
  • Perfshihet dhe kompleti i pastrimit dhe mirëmbajtjes me mini kaçavidë për rregullim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gammapiu Golden Gun”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gammapiu golden gun
Gammapiu Golden Gun
Original price was: 16,000 L.Current price is: 15,000 L.
Rated 0 out of 5

In stock