Mashë profesionale Gammapiu Rolly Curl është një zgjedhje perfekte për krijimin e kacurrela të përkryera në shumë pak sekonda. Kjo mashë ka karakteristika të jashtëzakonshme që e bëjnë atë një zgjedhje të preferuar për profesionistët e stilizimit të flokëve.

Karakteristikat:

Me një trashësi prej 25mm, Gammapiu Rolly Curl është e përshtatshme për të krijuar kacurrela të ndryshme në lartësi dhe madhësi të ndryshme. Rrotullimi 360° i mashës në krahun orar dhe antiorar ju ofron një fleksibilitet të lartë gjatë përdorimit. Gjithashtu ju lejon të krijoni stile të ndryshme dhe të keni kontroll të plotë mbi formën dhe madhësinë e kacurrelave tuaja.

Nivelet e nxehtësisë janë një tjetër përparësi e kësaj mashë. Me 4 nivele të ndryshme nxehtësie (150-180-200-230°C), ju keni mundësinë të përshtatni temperaturën sipas preferencave tuaja dhe llojit të flokëve që keni. Kjo ju lejon të keni kontroll të plotë mbi procesin e stilimit dhe të shmangni dëmtimin e tepërt të flokëve.

Gammapiu Rolly Curl gjithashtu ka butona për rrotullisjen e mashës majtas dhe djathtas, që bëjnë procesin e krijuarjes së kacurrelave më të lehtë dhe më të shpejtë. Këto butona janë të vendosur në pozicionin e duhur për të lejuar qasje të lehtë me dorën tuaj dhe kontroll të përshtatshëm mbi orientimin e mashës.

Një avantazh i shtuar është butoni Reset, i cili e mban mashën në qendër. Ky buton është i përshtatshëm kur doni të ndryshoni orientimin e mashës ndërsa krijoni kacurrelat. Gjithashtu ju ndihmon të kontrolloni procesin në mënyrë të lehtë dhe të keni rezultate të përkryera.

Eshtë një zgjedhje e shkëlqyeshme për krijuar kacurrela perfekte. Me karakteristikat e saj të ndryshme, si trashësia e mashës, rrotullimi 360°, nivelet e nxehtësisë, butonat për rrotullisjen majtas dhe djathtas, si dhe butonin Reset, kjo mashë është e përshtatshme për profesionistët e stilimit të flokëve.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GammaPiu, Rolly Curl, Mashe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

mashë profesionale gammapiu rolly-curl
GammaPiu, Rolly Curl, Mashe
14,000 L
Rated 0 out of 5

In stock