Piaster profesionale italiane Donna+ Volume është një zgjedhje e shkëlqyeshme për stilimin e flokëve tuaj. I jep atyre volum të duhur dhe ndihmon në krijimin e stilimeve të ndryshme që dëshironi të arrini.

Karakteristikat e këtij produkti janë të shenjtuara nga teknologjia e patentuar që zbatohet në piastrën italiane Donna+ Volume. Me një temperaturë që arrin deri në 210 ° C, kjo piastrë ofron një performancë të lartë për të arritur efektin e dëshiruar frisée.

Përmbajtja e patentuar e kësaj piastre është e dizajnuar për të kujdesur për flokët tuaj. I mban floket të shëndetshme dhe të ndriçuara. Një karakteristikë e veçantë është aftësia e saj për të krijuar volum tërheqës dhe të qëndrueshëm për flokët tuaj. Ofron një pamje mahnitëse dhe modern gjate gjithë ditës.

Për më shumë, temperaturë e kontrollueshme e deri në 210 ° C është ideale për të përshtatur stilin e përshtatshëm për flokët tuaj. Ky nivel temperature është i kujdesshëm ndaj flokëve dhe ndihmon në shmangien e dëmtimit të tepërt të tyre, duke i mbajtur ato të shëndetshme.

Me efektin e frisée, piastra italiane Donna+ Volume ofron mundësinë për të krijuar stilime të ndryshme dhe të jetë e përshtatshme për çdo ngjarje apo rrethanë. Një stilim i duhur me këtë piaster do t’ju japë flokë të volumizuara dhe tërheqës.

Me këto karakteristika të kualitetit të lartë, piastra profesionale italiane Donna+ Volume është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të mbajtur flokët tuaj në stilin më të fundit, ndihmuar nga teknologjia e patentuar dhe temperaturë kontrollueshme që ofron.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GammaPiu, Donna+ Volume, Piaster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

piaster profesionale donna+ volume
GammaPiu, Donna+ Volume, Piaster
18,000 L
Rated 0 out of 5

In stock