Piaster profesionale italiane Donna + nga Gammapiu është një produkt i krijuar me përdorimin e teknologjisë më të fundit. Ofron një performancë të jashtëzakonshme për përdoruesit. Kjo piaster është projektuar për të realizuar drejtimin e plotë të flokëve vetëm me një kalim. Sjellë një eksperiencë të lehtë dhe efikase për stilimin e flokëve tuaj.

Karakteristikat:

Një nga karakteristikat kryesore të piastrës Donna+ është temperatura e kontrolluar. Ajo mbahet konstante gjatë gjithë kohës që është në përdorim. Ky avantazh vjen nga teknologjia inovative me një qark të zgjuar elektronik. Ky qark lejon sensorët të kontrollojnë temperaturën 50 herë në sekondë. Kjo siguron që piastra të mbajë temperaturën e duhur për stilimin e flokëve pa i dëmtuar ato.

Përveç kësaj, piastra Donna+ ofron tre rregullime të ndryshueshme të nxehtësisë. Nga 170 ° C deri në 230 ° C, ose 340 ° F deri në 450 ° F, duke ju mundësuar të përshtatni temperaturën sipas llojit të flokëve tuaj dhe stilit të dëshiruar. Pllakat qeramike me pluhur diamanti ofrojnë një ndërveprim të shkëlqyeshëm me flokët. I bënë floket të shkëlqyeshëm, të butë dhe të kontrollueshëm.

Kjo piastrë e avancuar gjithashtu ka një efekt mbrojtës ndaj flokëve tuaj. Një nga avantazhet kryesore të kësaj produkte është aftësia për të japë butësi flokëve, duke i mbrojtur ata nga dëmtimi i tepërt termik. Kjo është një ndihmë e madhe për të mbajtur flokët tuaj të shëndetshëm dhe të fuqishëm.

Nëse keni kujdes për pamjen dhe shëndetin e flokëve tuaj, piastra profesionale italiane Donna+ është zgjedhja e duhur për ju. Me teknologjinë e avancuar dhe karakteristikat e ndryshueshme, kjo piastrë ju lejon të stilizoni flokët tuaj me lehtësi dhe me efikasitet, ndërsa i ofron mbrojtje të duhur.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GammaPiu, Donna+, Piaster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

donna piaster profesionale
GammaPiu, Donna+, Piaster
18,000 L
Rated 0 out of 5

In stock