Tharese flokesh profesionale Gammapiu Barber Phone. Kjo tharese është një zgjedhje e shkëlqyeshme për berberat që duan të ofrojnë një përvojë të kualifikuar të kujdesit të flokëve për klientët e tyre. Ky produkt inovativ është i krijuar me teknologji të patentuar. Gjithashtu ofron karakteristika të shkëlqyera për të arritur stilimin e përsosur të mjekrës dhe mustaqeve.

Gammapiu Barber Phone është një tharëse flokesh me fuqi 1800-2000 W. Kjo fuqi e bënë një zgjedhje efikase për berberat që duan të shpejtojnë procesin e tharjes së flokëve. Tharësja përmban teknologjinë e avancuar të ionit keramik. Ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga dëmtimi i tepërt termik dhe të mbeten të shëndetshëm dhe të fortë.

Karakteristika tjetër e veçantë e GammaPiu Barber Phone është aftësia e tij për të krijuar stilin e përsosur të mjekrës dhe mustaqeve. Kjo tharëse flokesh është projektuar kështu që të ofrojë ndihmën e duhur për stilimin e flokëve në forma të ndryshme dhe për të krijuar efekte të ndryshme stilimi. Berberët mund të krijojnë look-e të ndryshme, tërheqëse dhe të personalizuara për klientët e tyre me këtë produkt inovativ.

Gama e produkteve profesionale të GammaPiu është e njohur për cilësinë e lartë dhe inovacionin, dhe Barber Phone nuk është përjashtim. Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim profesional në barbershop, dhe me karakteristikat e tij të avancuara, ofron një përvojë të veçantë të kujdesit të flokëve për klientët.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GammaPiu, Barber Phone, Tharese , 2000watt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tharese flokesh Gammapiu Barber Phone
GammaPiu, Barber Phone, Tharese , 2000watt
10,000 L
Rated 0 out of 5

In stock