Tharse flokesh profesionale Gammapiu 3500 tormalionic. Një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan një produkt të avancuar dhe të patentuar për kujdesin e flokëve. Me një fuqi të jashtëzakonshme prej 2500 W, është gati për të ofruar një përvojë të fuqishme dhe të shpejtë për stilime flokësh të ndryshme.

Një nga karakteristikat kyçe të Gammapiu 3500 tormalionic është patentimi i tij. Me teknologjinë e patentuar, ofron një kujdes të veçantë për flokët. Kjo tharse i le floket të mrekullueshëm dhe të shëndetshëm.

Një tjetër avantazh i këtij produkti është fuqia e tij e jashtëzakonshme prej 2500 W, që lejon shpejtësi të lartë të fryrjes së ajrit dhe kohë minimale të tharjes së flokëve. Kjo e bën Gammapiu 3500 tormalionic një zgjedhje të përsosur për stilistët profesionistë, si dhe për përdoruesit e zakonshëm që dëshirojnë të kenë një tharse flokësh me fuqi të lartë dhe rezultate të shkëlqyera.

Butoni i fryrjes së ajrit të ftohtë është një tjetër karakteristikë e rëndësishme e këtij produkti. Ky buton lejon përdoruesin të kthejë shpejtësisht tharsen në regjimin e ajrit të ftohtë, duke ndihmuar në mbajtjen e flokëve të lëmuar dhe në mbrojtjen e tyre nga dëmtimi i nxehtësisë së tepërt.

Gammapiu 3500 tormalionic është zgjedhja perfekte për ata që kërkojnë një tharse flokësh profesionale me fuqi të lartë, te patentuar dhe me karakteristika të avancuara. Do t’ju ndihmojë të arrini stilin e dëshiruar të flokëve dhe të krijoni një pamje të përsosur.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GammaPiu, 3500, Tharese Flokesh 2500watt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tharse flokesh Gammapiu 3500 tormalionic
GammaPiu, 3500, Tharese Flokesh 2500watt
9,000 L
Rated 0 out of 5

In stock