GAMMA PIU X ERGO ME MOTOR MAGNETIK ME MIKROÇIP – PERFORMANCË DHE PARAQITJE MODULARE PA KUFI

  • Teh DLC me karbon diamanti i zi 45 mm për një prerje të përkryer të qetë
  • 3 leva të personalizueshme: 2 leva me opsion klikimi dhe 1 levë me opsion te lire
  • Motor turbocharged me mikroçip 10,000 (r.p.m) goditje në minutë, i akorduar për te punuar me nje fuqi maksimal gjate gjithe kohes
  • Tehu plotësisht i rregullueshëm mund të hapet lehtësisht në zero
  • Bateria litium-jon jep 120 minuta kohë pune me një karikim të shpejtë 105 minuta
  • Komplete kllapash të ngushta ose Stretch për opsione të gjata ose të shkurtra
  • Përfshihen 8 krehera me dy magnete per tu pothitur sa me mire dhe me shpejt te tehu duke mos levizur gjate prerjes 1,5-3-4,5-6-10-13-16-19
  • Përfshihet kompleti i pastrimit dhe mirëmbajtjes me mini kaçavidë për ndryshimin e kasave si dhe rregullimin e tehut

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “X-Ergo Clipper”

Your email address will not be published. Required fields are marked *