Shampo organike Intra për floke të drejte pa elektrizime. Eshtë një zgjedhje e shkëlqyeshme për të kujdesur për flokët tuaj në mënyrë natyrale. Kjo shampo e veçantë është formuar me vaj argani, omega 3 dhe 6. Ndihmojnë në parandalimin e elektrizimit të flokëve. Produkti përmban 98% përbërës natyralë, të cilët ofrojnë kujdesin më të mirë për flokët tuaj.

Për të përdorur këtë shampo, fillimisht lagini flokët tuaj dhe pastaj aplikojeni shampon në mënyrë të mjaftueshme. Më pas, masazhoni flokët me kujdes derisa të krijohet një shkumë e butë. Një masazh i kujdesshëm ndihmon për të pastruar flokët tuaj nga ndotësit dhe mbetjet e produkteve tjera për kujdesin e flokëve. Pas masazhit të kryer, shplajeni shampoin me shumë ujë për të siguruar që të largohen të gjitha përbërësit e shampos nga flokët tuaj.

Kjo shampo është i pasur me vaj argani. Vaj arganit njihet për efektet e tij qe ndihmojne në kujdesin e flokëve. Vaji argani ndihmon në rregullimin e niveleve të lagështisë të flokëve. Gjithashtu ndihmon në parandalimin e elektrizimit të flokëve, duke i bërë ata më të butë, më të lëmuar dhe më të lehtë për të ndrequr.

Omega 3 dhe 6 janë ndihmës të tjerë të kujdesit të flokëve në këtë shampo. Këto acide yndyrore të esencialeve ndihmojnë në forimin dhe ndërtimin e strukturës së flokëve. I bëjne floket më të fortë dhe më të shëndetshëm. Përdorimi i rregullt i kësaj shampoje organike për flokë të drejtë ndihmon në ruajtjen e shëndetit të flokëve tuaj dhe ju jep një ndjenjë të freskët dhe të pastër.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Intra, Shampoo Frizzy Hair, 250 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

floke te drejte pa elektrizime
Intra, Shampoo Frizzy Hair, 250 ml
700 L
Rated 0 out of 5

In stock