Emporio Armani Stronger With You Absolutely nga Giorgio Armani është një aromë Amber Fougere për meshkuj. Kjo është një aromë e re. Emporio Armani Stronger With You Absolutely u lançua në vitin 2021. Notat kryesore janë Rum, elemi dhe Bergamot; notat e mesme janë Livanda dhe Davana; notat bazë janë Gështenja, Vanilja e Madagaskarit, Kedri dhe Patçuli.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Emporio Armani Stronger With You Absolutely 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Emporio-Armani-Stronger-With-You-Absolutely-100-ml
Emporio Armani Stronger With You Absolutely 100 ml
15,500 L

In stock