Dolce & Gabbana Deodorant Stick është një zgjidhje e shkëlqyeshme për meshkujt që kërkojnë një produkt të mirë për mbrojtjen e tyre nga aroma e pakëndshme. Ky deodorant stick ofron një ndjesi të këndshme dhe të freskët gjatë gjithë ditës. Kete ndjesi e perfitoni falë aromës së tij të butë me nota aromatike.

Përveç kësaj, formula antidjersë eshte pa alkool dhe thahet shpejtë. Ofron një mbrojtje intensive dhe efektive nga djersa dhe dëmtimi i lëkurës. Kjo do t’ju ndihmojë të ruani freskinë dhe higjienën tuaj të lëkurës për një kohë të gjatë.

Si një deodorant i kualitetit të lartë, përdoret lehtësisht. Ky deodorant është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi, në punë, apo në udhëtime. Ky produkt i shkëlqyeshëm është një zgjidhje ideale për ata meshkuj që kërkojnë një produkt të sigurtë dhe të besueshëm për mbrojtjen e tyre nga djersa aroma e pakëndshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dolce & Gabbana Deodorant Stick 75 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dolce-Gabbana-Deodorant-Stick-75-ml
Dolce & Gabbana Deodorant Stick 75 ml
Original price was: 5,500 L.Current price is: 4,500 L.
Rated 0 out of 5

In stock