Dior Sauvage Elixir është një parfum për meshkuj që shkon përtej rregullave të zakonshme të parfumit. Ky parfum i shtynë kufijtë e përqendrimit ne ekstrem. Me notat e tij të larmishme të agrumeve, drurit dhe erëzave të aromës, ky parfum shpreh një bollëk që rezulton në një gjurmë të papritur të nënshkrimit të Sauvage Elixir.

Nëse kërkoni diçka të jashtëzakonshme, Sauvage Elixir është zgjedhja e duhur për ju. Ky parfum i veçantë është krijuar për meshkujt që dëshirojnë të bëjnë ndryshime në mënyrën e tyre të parfumimit. Kjo aromë gjithashtu përmban erëza të cilat i shtojnë një nuancë tjetër të veçantë.

Dior Sauvage Elixir është një parfum qe aroma e te cilit qëndron gjate në trupin tuaj. Mund ta përdorni një sasi të vogël dhe do të ndjeni efektin e tij për një kohë të gjatë. Për të ndier shijen unike të kësaj arome, aplikoni parfumin në zonat e përshtatshme të trupit dhe ndjeni aromën e tij të veçantë të zgjatë për një kohë të gjatë.

ml

60, 100

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dior Sauvage Elixir”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dior-Sauvage-Elixir-60-ml
Dior Sauvage Elixir
19,000 L26,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart