Dior Sauvage Deodorant ofron një mbrojtje afatgjatë dhe efektive për lëkurën tuaj me një formulë freskuese dhe aromë delikate. Formulimi i butë i këtij deodoranti është i dizajnuar për të mbrojtur lëkurën nga djersa dhe aroma e pakëndshme për një kohë të gjatë.

Deodoranti Dior Sauvage përdor një formule të butë për të lejuar lëkurën të frymëzojë natyrshëm. Gjithashtu mban një lëkurë të shëndetshme dhe të freskët. Ky deodorant është veçanërisht i përshtatshëm për ata që kanë lëkurë të ndjeshme.

Për të siguruar një mbrojtje të plotë, Deodoranti Dior Sauvage ka një formulë me bazë minerale. Kjo formule ndihmon në eliminimin e baktereve dhe ngadalëson prodhimin e djersës. Ky deodorant është i pasur me ekstrakte të cilat përkrahin lëkurën dhe përmirësojnë aromën e tij të butë.

Deodoranti ofron një ndjenjë të qetësisë dhe freskësisë gjatë gjithë ditës. Kjo është për shkak të formulës së tij së veçantë dhe efektive, e cila është e dizajnuar për të mbrojtur lëkurën tuaj nga aroma e pakëndshme dhe djersa. Me Dior Sauvage Deodorant, mund të ndjeheni të sigurt dhe të freskët në çdo moment të ditës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dior Sauvage Deodorant Spray 150ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dior-Sauvage-deodorant-spray
Dior Sauvage Deodorant Spray 150ml
6,000 L
Rated 0 out of 5

In stock