Krëhëri më i shitur i linjës Denman D3, tani është i disponueshëm me trup druri, për të shtuar stilin tuaj të flokëve. Denman D3 është i përsosur për flokët kacurrela dhe për realizimin e stilimeve të vështira. Ky kreher mund të përdoret edhe për stilimin e flokëve me tharse. Gjatësia e furçës është 200 mm, ndërsa gjerësia është 35 mm. Për të mbajtur produktin në gjendje të mirë, është e nevojshme të lani krëhërin me ujë të ngrohtë dhe sapun. Pastaj, shpëlajeni dhe lëreni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejtë dhe rrezet e diellit. Krëhëri Denman D3 është i prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar. Me këtë krëhër në dorë, ju mund të krijoni stilime të ndryshme për flokët tuaj. Kjo është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan të duken më të bukur dhe të ndryshëm.

Made in The United Kingdom

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Denman D3 Wood”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

denman d3 wood, kacurrela, floke, kreher
Denman D3 Wood
2,200 L
Rated 0 out of 5

In stock