Një deodorant efektiv dhe i parfumuar për meshkujt.
Ofron mbrojtje afatgjatë kundër erës dhe lagështisë.
I mbushur me një aromë sensuale për të ngritur humorin.
E mban lëkurën të pastër, të freskët dhe të rehatshme.
I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Davidoff Cool Water Deodorant Stick 75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Davidoff-Cool-Water-Deodorant-Stick-75ml
Davidoff Cool Water Deodorant Stick 75ml
3,200 L

In stock