Cordless Legend, një makine profesionale qethje ideale per fade. Ofron karakteristika të veçanta për të mundësuar prerje precize dhe është projektuar për të krijuar fade të përkryera dhe të shpejta. Legend Cordless eshte nje nga makinat e fundit e krijuar nga Wahl me teknologjite me te avancuara. Ky model eshte me i lehtë dhe më fleksibël peshon vetem 295 g. Ka një bateri liti-ioni shumë efikase dhe të qëndrueshme. Ofron kohe pune deri në 100 minuta dhe karikohet plotesisht per 120 minuta. Makina punon me bateri pa kabell por mund te perdoret edhe me kabell.

Ofron nje hapje perfekte te tehut preres per nje realizim fade nga 0.7 mm ne 1.7 mm, si dhe 8 krehera premium ( 1.5, 3, 4.5, 6, 10, 13, 19, 25 mm ). Ka nje motor DC qe punon me 6500 rpm (xhiro per minute) dhe tension voltazhi 100-240V. Kablli i karikimit eshte i gjate 2.4m duke ju ofruar lehtesi ne leviszhmeri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cordless Legend”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cordless-legend
Cordless Legend
17,000 L
Rated 0 out of 5

In stock