Comb Denman D24 është një kreher flokesh stilues, i cili është i dizajnuar me dhëmbë të butë dhe të rrumbullakët për të shmangur dëmtimin e skalpit dhe flokëve. Kjo veçori e bën të lehtë përdorimin e tij në stilime me shumë volum. Përmes dhëmbëve të butë të krëhërit Denman D24 produkti shpërndahet në mënyrë të barabartë përmes flokëve.

Për mirembajtjen rekomandohet që krëhërin të laheni me ujë të ngrohtë dhe sapun pas çdo përdorimi. Pastaj shpëlajeni dhe lëreni të thahet pa ekspozuar në nxehtësi të drejtpërdrejtë ose në rreze dielli.

Krëhëri Denman D84 është i lëshuar nga prodhuesi i specializuar britanik. Eshtë një produkt i shkëlqyeshëm për stilime të ndryshme të flokëve. Përveç kësaj, krëhëri është i lehtë për t’u përdorur. Gjithashtu eshte i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në qendrat e bukurisë.

Nëse dëshironi që flokët tuaj të kenë volum të mjaftueshëm, ju rekomandojmë krëhërin Denman D24. Me dhëmbët e tij të butë dhe të rrumbullakët, ky mjet kozmetik do të sigurojë që produkti të shpërndahet në mënyrë të barabartë dhe të mbajë stilin tuaj të flokëve për një kohë të gjatë.

Made in The United Kingdom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Denman D24”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comb denman d24 kreher flokesh
Denman D24
800 L
Rated 0 out of 5

In stock