CK Deo Be Stick 75 ml, nga Calvin Clein eshte shume efektiv. Ky deodorant thahet shpejt dhe redukton aromën e pakëndshme të shkaktuar nga djersitja. Gjithashtu siguron mbrojtje afatgjatë për tërë ditën.

Një deodorant i mirë është një pjesë kritike e rregullave të higjienës personale. Nese kerkoni një deodoranti që ofron një marrëveshje të shkëlqyeshme midis cilësisë dhe vlerës, Be Stick është zgjedhja e duhur për ju. Be Stick u prezantua për herë të parë gjate viteve ’90. Që atëherë ka bërë një zgjedhje të njohur për njerëzit që kërkojnë një deodorant të besueshëm dhe efektiv. Calvin Clein përdor teknologji të avancuar për të siguruar kontroll efektiv të aromës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CK Deo Be Stick 75 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CK Deo
CK Deo Be Stick 75 ml
3,200 L
Rated 0 out of 5

In stock