Spray Deodorant Chloé Chloé është një gjë thelbësore që çdo grua moderne e dashuruar pas aromës Chloé duhet të mbajë në çantën e saj. Ky sprej deodorant aromatik plotëson bukur Eau de Parfum nga e njëjta linjë dhe sa herë që dëshironi pak argëtim dhe romancë, do t’ju ofrojë aromën e tij simpatike. Akordet e tij aromatike të përbëra nga liçi i ëmbël, bozhure sensuale dhe lule freesia do t’ju mbështjellin dhe sapo kjo treshe magjepsëse të zhduket, një zambak i butë i luginës, trëndafili dhe manjolia, do të vijnë në skenë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chloé Deodorant Spray 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chloe-Deodorant-Spray-100-ml
Chloé Deodorant Spray 100 ml
4,900 L

In stock