Bleu Chanel deodorant është një produkt i famshëm i markës Chanel, i veçantë për burrat. Ky deodorant është në formën e sprayt dhe ka një vëllim prej 100 ml. Chanel eshte e njohur për cilësinë e lartë të produkteve të saj. Gjithashtu si një shtëpi prestigjioze e modës ofron parfume ekskluzive për meshkujt.

Një veçori e rëndësishme e deodorantit Bleu Chanel është aroma e tij i veçantë. Aroma ndjehet për një kohë të gjatë. Ky deodorant ofron një aromë të sofistikuar dhe të freskët, e cila do të ju ndihmojë të ndjeheni të sigurt dhe të freskët gjatë gjithë ditës. Përdorimi i këtij deodoranti është shumë i thjeshtë, duke lejuar ju të përfitoni nga kënaqësia dhe efikasiteti i tij.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chanel Bleu Deodorant Spray 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bleu-de-chanel-deodorant
Chanel Bleu Deodorant Spray 100 ml
6,500 L
Rated 0 out of 5

In stock