Bleu de Chanel parfum është një ndër këndvështrime më të njohura të Chanel për meshkuj. Me një kombinim të mahnitshëm të notave të freskëta, të qarta dhe të përçarës, që shprehin elegancën dhe klasën. Me notat kryesore të grejpfrutit, limonit, portokallit të ëmbël, xhenxhefilit dhe piperit rozë, ky kompozim aromatik sjell një freski të mrekullueshme që e bën të përshtatshëm për çdo situatë.

Në mes të këtyre notave të freskëta ndodhen ato të jasemin-it, nenexhikut, labdanit dhe arrëmyshkut. Keto nota i japin parfumit një ndjenjë të sofistikuar dhe të rafinuar. Notat e mesme shtojnë një kompleksitet dhe një ndryshim të këndshëm. Fale ketij kompleksi “Bleu de Chanel” eshte një ndër parfumet më të preferuar për meshkujt. Sidomos per ato që duan të shprehin stilin e tyre të veçantë.

Notat bazë të qelibarit, temjanit, drurit të kedrit, patchouli-t, drurit të sandalit, vetiver-it dhe elementeve të drurit japin këtij parfumi një thellësi dhe qëndrueshmëri të këndshme. Kjo note baze e bën që aroma të zgjasë gjatë gjithë ditës. Ky parfum është një përsosmëri në përdorim, qoftë për një ngjarje të posaçme ose për përdorim të përditshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chanel Bleu De Paris 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chanel-Bleu-De-Paris-100ml
Chanel Bleu De Paris 100 ml
Original price was: 20,000 L.Current price is: 19,000 L.
Rated 0 out of 5

In stock