Cartier La Panthère Spray deodorant, ofron një aromë të këndshme trupi. Aroma shpërndahet me delikatesë nëpërmjet sillimit të luleve dhe notave sensuale të parfumit me të njëjtin emër. Aroma qëndron në trup për orë të tëra, duke krijuar një ndjesi freskuese dhe të pastër.

Formula: perberes të butë dhe efektivë:

Kjo formulë e freskimit përmban përbërës të butë dhe efektivë. Ato ushqejnë dhe qetësojnë lëkurën, duke e mbajtur atë të lagësht dhe të thithshme gjatë gjithë ditës. Përveç kësaj, deodoranti Cartier La Panthère Spray është i pasuruar me përbërës që ndihmojnë në tharjen e lagështisë dhe që e mbajnë lëkurën e ndjeshme nën krahë të freskët dhe të pastër.

Megjithatë, është e rëndësishme të theksojmë se përmbajtja e lartë e parfumit bën që ky deodorant të jetë më i përshtatshëm për lëkurën normale dhe më pak të ndjeshme. Për lëkurën më të ndjeshme, është më e rekomandueshme të zgjidhni një deodorant me përmbajtje më të ulët të parfumit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cartier La Panthère Deodorant Spray 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cartier-La-Panthere-Deodorant-Spray-100-ml
Cartier La Panthère Deodorant Spray 100 ml
4,900 L
Rated 0 out of 5

In stock