Calvin Klein One është ideal për të gjithë ata që janë në harmoni me veten dhe me të tjerët. Ofron një aromë të pastër dhe të thjeshtë që mund të përdoret me lehtësi. Kjo aromë unike mund të ndajohet me të tjerët dhe ka një ndjeshmëri të butë. Aromën e përkrahin akorde të çajit jeshil. Ato krijojnë një nënshkrim modern dhe tërheqës nga nota e sipërme deri në atë të fundit. Calvin Klein One është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë ata që dëshirojnë të shfaqin një pamje natyrale dhe joformale. Ata duan një aromë të butë dhe tërheqëse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calvin Klein One Unisex Deodorant Spray 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calvin-Klein-One-Unisex-Deodorant-Spray-150-ml
Calvin Klein One Unisex Deodorant Spray 150 ml
Original price was: 3,900 L.Current price is: 3,200 L.
Rated 0 out of 5

In stock