Deodoranti Calvin Klein Be efektiv dhe që thahet shpejt redukton aromën e pakëndshme të shkaktuar nga djersitja dhe siguron mbrojtje afatgjatë për tërë ditën.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calvin Klein Be Deodorant Stick 75 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calvin-Klein-Be-Deodorant-Stick-75-ml
Calvin Klein Be Deodorant Stick 75 ml
3,200 L

In stock