Me anë të furçës Astra Powder Brush, aplikimi dhe përzierja e fondatinës dhe pudrës bëhet më e lehtë dhe më profesionale. Kjo furçë është e dizajnuar me fije të buta dhe cilësi të lartë, duke i bërë ato të përshtatshme për të shmangur irritimin e lëkurës. Gjithashtu, kjo furçë ofron rezultate shumë të përparuara, ndihmuar nga cilësia e saj.
Avantazhi i furçes është që ajo përdor teknikën e aplikimit të produkteve me ndihmën e fijeve të saj të buta. Kjo teknik siguron një përzierje të barabartë dhe natyrale të fondatinës dhe pudrës. Kjo ndihmon në krijimin e një efekti të përfunduar dhe të qëndrueshëm, i cili duket si rezultati i një profesionisti.
Përveç kësaj, kjo furçë është projektuar për të siguruar një përvojë shume komode të aplikimit. Fijet e buta janë të përshtatshme për të shmangur ndjesinë e ndjeshmërisë ose të irritimit të lëkurës së fytyrës. Kjo e bën atë ideale për të gjithë ata që kërkojnë një furçë të ndjeshme ndaj lëkurës. Por që ofron një aplikim të përsosur të fondatinës dhe pudrës. Ajo është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës dhe përdoret lehtësisht në çdo zonë të fytyrës. Gjithashtu siguron një përzierje të përsosur të produkteve. Mundeson qe ato të qendrojnë më gjatë dhe duke krijuar një pamje të përfunduar.
Made in Korea

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astra Powder Brush”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powder Brush
Astra Powder Brush
1,100 L
Rated 0 out of 5

In stock