Një furçë e nevojshme për fytyrën është zbuluar, e quajtur “Astra Oval Brush”. Kjo furçë inovativë është e përshtatshme për përzierjen e kremit, pudrës, highlighter, bronzers dhe concealers. Ju ofruar një përvojë të jashtëzakonshme aplikimi për makeup-in tuaj të preferuar.

Përmirëso cilësinë e aplikimit të makeup-it me furcën Astra Oval Brush, e cila është e krijuar me teknologji të lartë për të arritur një efekt të përsosur të aplikimit. Me përdorimin e teknikës së zgjuar të aplikimit, kjo furçë do të ndihmojë që të arrini një pamje të përfunduar dhe të natyrshme për fytyrën tuaj.

Një ndër avantazhet kryesore të furcës Oval Brush është përdorimi i saj i lehtë dhe i thjeshtë. Dizajni oval i kësaj furçeje lejon aplikimin e produktit të makeup-it në mënyrë të shpejtë dhe precize. Një tjetër avantazh i kësaj furçeje është që ajo është e përshtatshme për të gjitha llojet e produktit të makeup-it, duke ju ofruar një zgjedhje të gjerë të përdorimit.

Made in Korea

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astra Oval Brush”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Astra Oval Brush
Astra Oval Brush
1,200 L
Rated 0 out of 5

In stock