Për aplikimin e fondatinës, concealer dhe kremrave të fytyrës, make up blender është një mjet thelbësor. Përdorimi i një sfungjeri për make-up ndihmon në një aplikim të lehtë dhe të përsosur të produkteve. Kjo është sepse forma dhe butësia e sfungjerit lejojnë një ndarje të shkëlqyeshme të produktit në gjithë sipërfaqen e fytyrës.

Një nga avantazhet e përdorimit të një make-up blender është se ndihmon në krijimin e një efekti të natyrshëm dhe të përsosur në lëkurën tuaj. Përdorimi i sfungjerit në vend të duarve ndihmon të shmangen linjat e pakëndshme të produktit. Ajo e bënë aplikimin më të përsosur dhe të ndjeshëm për lëkurën tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astra Make Up Blender”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Make Up Blender
Astra Make Up Blender
500 L
Rated 0 out of 5

In stock