Me Astra Lima Manicure 7-in-1, ju mund të kryeni një manikyr të përsosur në shtëpi. Ky produkt ju ofron thonj të bukur, të lëmuar dhe të përsosur për të shkëlqyer në çdo rast.

Përparësitë e Astra Lima Manicure 7-in-1 është se është projektuar për t’ju lejuar të kryeni një manikyr të përsosur në mënyrë të thjeshtë dhe efikase. Një nga elementët kyç të këtij produkti është përdorimi i teknologjisë së fundit për të ofruar një përvojë të lartë të kujdesit të thonjve në komoditetin e shtëpisë tuaj.

Një avantazh i rëndësishëm i këtij produkti është përdorimi i teknikës së “7-in-1”. Kjo teknik ju mundëson të keni një përmbledhje të gjerë të hollësishme. Ju keni mundësinë të përdorni këtë produkt për të kryer të gjitha etapat e një manikyri të plotë. Sic jane ngritja e lëkurës se tepruar të thonjve, lëmimi, formesimi, zbukurimi, dhe duke i bërë të shkëlqejnë.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astra Lima Manicure 7 Fasi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Astra Lima Manicure
Astra Lima Manicure 7 Fasi
400 L
Rated 0 out of 5

In stock