Astra Eyebrow Brush një furçë profesionale e dyfishtë e vetullave. Eshtë e përkryer për aplikimin e produkteve të ndryshme të kujdesit të lëkurës. Produkte sic janë pluhur, krem, xhel dhe produkte me bazë dylli. Ky lloj furçe është krijuar me teknologji të avancuar. Siguron nje aplikim të përsosur dhe preciz të produkteve në vetulla.

Një nga avantazhet kryesore të kësaj furçe është që ajo është bërë në mënyrë që të përdoret lehtësisht nga profesionistët e kujdesit të lëkurës dhe konsumatorët e zakonshëm. Kjo furçë është projektuar për të ndihmuar në kriimin e formës së duhur të vetullave, duke ofruar një aplikim të lehtë dhe të përsosur të produkteve.

Astra Make-up është një brand që çdo ditë vlerëson unikalitetin e tij, gjithmonë! Është një lëvizje e njerëzve që duan të ndryshojnë gjërat. Atyre qe duan të thyen skemat dhe të krijojnë një botë më të lirë, të hapur dhe të përfshirë. Për Astra, make-up-i është liri për të shprehur veten. Parimi kryesore eshte te festoni bukurinë në aspektet e saj të shumta dhe të ndryshueshme.

Made in Korea.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astra Eyebrow Brush”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eyebrow
Astra Eyebrow Brush
800 L
Rated 0 out of 5

In stock