Mprehësi Astra Double Sharpener është një zgjedhje e shkëlqyer për të mprehur lapsat e çdo madhësie në mënyrë të përshtatshme.

Pasqyrë e dyfishtë e këtij mprehësi është projektuar me kujdes për të ofruar mprehje të lehtë dhe efikase. Mprehja mund te behet për lapsat e thjeshta ose me ngjyra. Përdorimi i këtij produkti është i thjeshtë, duke e bërë atë të përshtatshëm për përdorim personal ose profesional.

Një nga avantazhet kryesore të Astra Double Sharpener është që ai përdor teknikën e mprehjes së pasivës. Kjo do të thotë që lapsi është i vendosur në mprehës në vend që të jepet për të mprehur. Ky lloj i mprehjes është i dobishëm për të parandaluar dëmtime të lapsit dhe për të siguruar një mprehje të pastër dhe të qëndrueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astra Double Sharpener”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Astra Double Sharpener
Astra Double Sharpener
400 L
Rated 0 out of 5

In stock