Armani Code nga Giorgio Armani është një aromë me dru të njëmendë për meshkuj, e karakterizuar nga tonet aromatike. Ky parfum u publikua për herë të parë në vitin 2022. Antoine Maisondieu është krijuar si pjesë e kësaj arome të veçantë. Notat e para janë Bergamot dhe Gjethja e Bergamotit; notat e mesme janë iris, Orris, Clary Sage dhe Aldehydes; notat e fundit janë fasulja Tonka dhe kedri.

AROMA E RE DHE INTENSE

Armani Code Parfum është një parfum i ri dhe i fortë. Në fakt, ai rishikon nënshkrimin aromatik të Armani Code. Duke mbajtur identitetin e saj të veçantë me dru, Code kupton thelbin e Armani Code. Aroma është e butë dhe e ndjeshme në një kohë, duke mbushur zemrën me një ndjeshmëri të përmirësuar. Në një nuhatje, Armani Code Parfum përshkruhet si një parfum i fuqishëm, por i butë.

NOTAT E POSHTME

Bergamoti dhe Gjethja e Bergamotit janë notat e para që ndjehen në parfum. Pastaj, në mes të notave të tij, aromat e irisit, orris, Clary Sage dhe aldehydes plotësojnë të gjithë konceptin aromatik. Në fund, në notat e fundit, fasulja Tonka dhe kedri japin një ndjenjë të përfunduar dhe të gjallë.

SHISHJA E BUKUR DHE INOVATIV

Në të vërtetë, shishja e Armani Code Parfum është një shembull i shkëlqyeshëm i dizajnit të parfumit. Me formën e tij unike rrumbullakosur katrore, shishja e re është e rimbushshme, gjë që tregon vëmendjen e Giorgio Armani ndaj planetit. Me ngjyrën e tij të zi, të ndritshme dhe me një ndjesi të mrekullueshme të prekjes dhe me theksin argjendi, shishja është një objekt i bukur i projektuar për të zgjatur kohën.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Armani Code Parfum 125 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Armani-Code-Parfum-125-ml
Armani Code Parfum 125 ml
19,500 L
Rated 0 out of 5

In stock