Acqua di Giò Profumo nga Giorgio Armani është një aromë ujore aromatike për meshkuj. Di Giò Profumo u lançua në vitin 2015. Hunda pas kësaj arome është Alberto Morillas. Notat kryesore janë notat e detit dhe bergamoti. Notat e mesme janë Rozmarina, Sherebela dhe Geranium; notat bazë janë Temjan dhe Patchouli.

Armani prezantoi aromën e saj të njohur mashkullore ujore Acqua di Gio në 1996. Gati 20 vjet më vonë, u lançua një version i ri i aromës—di Gio, elegant, i ajrosur dhe i thellë. Aroma simbolizon bashkimin e valëve të detit me shkëmbinj të zinj.
Di Gio Profumo është një përbërje ujore, aromatike, drunore dhe pikante e cila, si origjinali, është e nënshkruar nga Alberto Morillas. Hapet me akorde të freskëta ujore dhe bergamot. Zemra e saj kap tone aromatike të barbarozës, sherebelës dhe rozmarinës, të vendosura mbi bazën e paçulit dhe temjanit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Giorgio Armani Acqua di Giò Profumo 125 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Giorgio-Armani-Acqua-di-Gio-Profumo-125-ml
Giorgio Armani Acqua di Giò Profumo 125 ml
Original price was: 18,000 L.Current price is: 16,500 L.
Rated 0 out of 5

In stock