Makine rroje për profesional është ideale për lëkurë të ndjeshme, karikues universal Micro-USB dhe kohë pune pa kabell 2 orë.

Absolute Zero Foil Shaver ka një dizajn të lehtë, të hollë dhe mund të përdoret me kabell ose pa kabell me mini karikues USB.

Dizajni i tij i përparuar jep një rruajtje të forte zero duke dhene nje perfundim te lemuar si brisk, të butë dhe nuk do të irritojë lëkurën.

Në mënyrë që të përdorni makinen rroje sa me efektive, flokët e gjatë duhet të shkurtohen duke përdorur një makinë rroje në gjatësinë më të shkurtër të mundshme para se të përdorni makinen zero.

Makina e prodhuar në stilin italian, cilësinë dhe performancën. Ky makine ofron fletë metalike ultra te hollë dhe hipo-alergjike prej ari dhe rrjeta të pavarura nga njera tjetra.

Bateri jon litium që karikohet në e plotë në më pak se 30 minuta për te ofruar 120 minuta të mrekullueshme kohës pune.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Absolute Zero”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Absolute Zero
9,500 L

In stock