Prerësi i parë absolutisht modular Absolute Hitter me teh të lëvizshëm, karikues universal USB mikro dhe teh të Karbonit të Diamantit të Zi. Përfshin kasat e trupit Gold, Rose Gold, dhe Chrome për të krijuar 12 modifikime të ndryshme me porosi.

Koha e funksionimit pa kabull 240 minutë dhe karikimi me kabull mini USB
Bateria me jon litium jep 4 orë kohë pa kabull me një karikim të shpejtë 2 orë. Mbështetëse për karikim ose mini karikues universal USB për përdorim në të gjithë botën.

Opsioni i sipërm i rënies së lëvizshme për modelin e stilit të skeletit për të ekspozuar tehun për funksionimin e ftohësit, vijë më të mirë të shikimit, pastrim më të lehtë dhe saktësi të shtuar.

Teh karboni me diamant i zi zero hendek
Tehu i rregullueshëm plotësisht mund të kape me lehtësi zero për prerjen dhe përfundimin më të ngushte. Tehu me cilësi më të lartë Black Diamond Carbon DLC mbetet më i freskët, pa ndryshk dhe më i mprehtë. Projektuar shkencërisht për të prere pa acarim duke e bërë Absolute Hitter ideal për lëkurë të ndjeshme.

Motor rrotullues i mbingarkuar shkurton çdo lloj floku në një kalim të vetme. Njofton kur bateria eshte e ulet duke tingulluar bip një herë në 10% jetëgjatësi të baterisë, dy herë ne 5% jetëgjatësi e baterisë dhe bip tre herë kur mbetet 3% jetëgjatësi e baterisë.

Përfshin: mbajtëse karikimi, kordon mini USB, 3 mbrojtëse, dhe kit pastrimi / mirëmbajtjeje. Keychain i përshtatshëm mini kaçavidë për rregullimin e tehut dhe modifikimet e personalizuara të kasave.

Tensioni: 100-240VAC / 0.2 A

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Absolute Hitter”

Your email address will not be published. Required fields are marked *